Een zonnig uitje met de kortingspas van nappas.nl

CategoriesParty

Een goedkoop uitje doen op een zonnige dag? Met de kortingspas van nappas.nl kan dat! Met de Nappas kan je namelijk op 250 verschillende locaties korting krijgen. Zo kan je op een zonnig dag veel verschillende uitjes doen met de hele familie. Ga bijvoorbeeld naar een dierentuin om verschillende dieren te spotten of ga bijvoorbeeld met je kinderen naar verschillende attractieparken.

Je kan bijvoorbeeld naar een kinderboerderij gaan of naar een dierentuin. Wil je bijvoorbeeld meer weten over reptielen? Bezoek dan het reptielenhuis de Aarde met korting waar je verschillende soorten reptielen tegen kan komen.

Als je bijvoorbeeld een avontuurlijk uitje wilt dan kan je bijvoorbeeld naar het Kameleondorp in Terherne gaan. Dit dorp is gebaseerd op de schippers van de kameleon en kan je aan de hand van een speurtocht verschillende aanwijzingen krijgen. Het is een avontureneiland vol met paden die je over verschillende landschappen leiden en je op een echt avontuur gaat.

De meeste kinderen kan je natuurlijk blij maken met een dagje spelen in een speeltuin. Zo heb je verschillende locaties door heel Nederland waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Kabouterland Speeltuinen en Zoo waar je een nieuw sprookje kan ontdekken of ga naar Zippa Zebra Funjungle.

Bij Zippa Zebra Funjungle kunnen kinderen lekker spelen in de ballenbak, springen op luchtkussens, glijden van glijbanen en klimmen in verschillende klimtoestellen. Voor kinderen is het echt een paradijs met allemaal verschillende activiteiten die ze kunnen doen.

Kortom, er zijn veel locaties waar je met de Nappas naar toe kan gaan met korting als de zon schijnt.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *