Wat zijn de trouwringen trends van 2023?

CategoriesBusiness

De trouwringen trends van 2023 zullen waarschijnlijk verrassend worden. Er wordt voorspeld dat er verschillende nieuwe en innovatieve stijlen zullen ontstaan, aangepast aan de behoeften en wensen van het moderne paar. In dit artikel gaan we dieper in op de trendveranderingen in trouwringen die we in 2023 kunnen verwachten.

Wat zijn de belangrijkste trouwringen trends van 2023?

Als je aan het plannen bent om in 2023 te gaan trouwen, wil je natuurlijk weten wat de laatste trouwringentrends zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste trends van het komende jaar.

1. Oversized geometrische vormen

Deze trend is al een tijdje aan de gang en lijkt in 2023 nog steeds populair te zijn. Denk aan ringen met oversized vierkante of ronde steentjes, abstracte vormen en meer geometrische designs.

2. Vintage-inspired ringen

Vintage-inspired trouwringen zijn ook heel erg in, met name Art Deco-stijl ringen die do remind aan de roaring twenties. Dit soort ringen heeft vaak veel details zoals kleine steentjes, patronen en ingewikkelde designs.

3. Nature-inspired ringen

Nature-inspired trouwringentrends zullen ook in 2023 nog steeds populair zijn. Denk hierbij aan ring met bloemmotieven, dierenprintjes of naturellement steentjes zoals diamanten, saffieren of smaragden.

4. Mixed metal ringen

Mixed metal trouwringen zijn ook een grote trend in 2023. Denk hierbij aan ringen die gemaakt zijn van verschillende metalen zoals goud en zilver, of platina en roségoud. Ook twee-tone designs met diamanten erin zullen steeds populairder worden.

Vintage of moderne stijl?

De vintage stijl is terug van weggeweest en het lijkt erop dat deze trend zich in 2023 voortzet. De vintage trouwringen zijn gemaakt van oude materialen en hebben een unieke uitstraling. Sommige mensen kiezen ervoor om hun trouwringen te laten maken door een juwelier, terwijl anderen liever een antieke ring aanschaffen. Als je op zoek bent naar iets unieks, dan is de vintage stijl absoluut iets voor jou!

Parel of diamant?

De verlovingsring en trouwring zijn twee verschillende ringen die beide een belangrijke rol spelen in het huwelijk. De verlovingsring is de ring die je partner aan je geeft als teken van hun liefde en toewijding. De trouwring is de ring die je draagt ​​op je huwelijksdag als symbool van je verbondenheid met elkaar. Trouwringen kunnen eenvoudig of uitgebreid zijn, afhankelijk van wat het paar kiest. Soms worden er ook twee trouwringen gedragen: een voor de man en een voor de vrouw. In sommige culturen wordt er slechts één trouwring gedragen door het paar, maar dit is minder vaak.

Bekijk hier de trouwringen van 123gold

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *