Handige gripzakjes in veel maten verkrijgbaar

CategoriesBusiness

Gripzakjes, je kent ze ongetwijfeld. Plastic zakjes in verschillende maten, helemaal doorschijnend of met een schrijfvlak. Ze zijn hersluitbaar en zeer functioneel om spullen te verzenden die snel kwijt raken en om spullen stofvrij te bewaren. Bestel ze bijvoorbeeld met ophangoog of met eurosleuf, zodat jij ze ook kunt ophangen. Deze praktische gripzakjes moet je eigenlijk in huis hebben als je veel kleine onderdelen hebt en deze overzichtelijk wilt opbergen. Ook om kleine artikelen te verzenden is dit de ideale oplossing. Hoe meer je er bestelt des te hoger de staffelkorting is. Doe er je voordeel mee. Ze beslaan niet veel ruimte. Verpakking & Zo levert uit een ruime voorraad. Je zult er niet snel mis pakken als je verpakkingsmateriaal nodig hebt.

Gripzakjes vind je in elke keukenla en berging

De gripzakjes van Verpakking & Zo vind je in elke keukenla en berging. Ze zijn zo veelzijdig te gebruiken. Ze zijn transparant waardoor je meteen ziet wat erin zit. Erg handig als je boutjes en schroefjes, elastiekjes en spijkers overzichtelijk wilt opbergen. Ook verkrijgbaar met schrijfvlak. Deze herbruikbare gripzakjes kun je goed afsluiten en als je kiest voor een zakje met ophangoog of eurosleuf kun je ze zelfs ophangen. Ook wanneer je een hobby hebt, bijvoorbeeld sieraden maken, komen ze goed van pas. Zorg dat je deze handige zakjes steeds in huis hebt. Koop ze in grote aantallen en maak gebruik van de staffelkorting, die je een leuk voordeeltje oplevert.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *