Is een goed alternatief bitonic?

CategoriesBusiness

In Nederland zijn verschillende bedrijven waarbij je crypto munten kunt kopen. Soms kan het wel een zoektocht zijn wat de beste exchange voor cryptomunten is. Ook kun je afvragen of een goed alternatief bitonic kan zijn.

Wat is bitonic?

Bitonic is een bedrijf waarbij jij in Nederland op een snelle en eenvoudige manier bitcoins kan kopen. Bitonic is een volledig geautomatiseerd systeem. Wanneer een betaling is goedgekeurd worden de bitcoins automatisch overgemaakt. Ook wanneer de voorraad van Bitonic laag wordt, worden er automatisch nieuwe ingekocht.

Een ander Nederlands crypto exchange

Ook is het mogelijk om cryptomunten bij bijvoorbeeld Bitvavo te beleggen. Een eenvoudig te gebruiken platform voor crypto is Bitvavo. Daarom wordt dit platform ook aangeraden aan beginnende beleggers. De kosten van dit platform zijn 0,25% per transactie, wat dit platform de goedkoopste van Nederland maakt. Daarnaast is het mogelijk om rond de 58 verschillende soorten cryptomunten te verhandelen.

Naast Bitvavo is een van de eerste Nederlandse crypto exchanges LiteBit. Dit platform is een snelgroeiende waarbij je de keuze hebt uit 42 verschillende cryptomunten. Dit platform is eveneens makkelijk in gebruik. Dit door vele manieren van uitleg en een built in wallet.

Binance: cryptocurrency broker

Het verschil tussen Bitvavo en Binance zijn vooral wat betreft het niveau van kennis over crypto. Daarnaast is Binance een cryptocurrency broker. Dit wil zeggen dat zulke platformen eigenlijk fungeren als tussenpersoon en crypto inkopen en op een eigen platform verkopen. Bitvavo is erg leuk om mee te beginnen, het kan echt een prettige broker zijn voor mensen die niet dagelijks met crypto bezig zijn.

Of een goed alternatief Bitonic is, kun je zelf bepalen, dit aan de hand van jouw eigen wensen!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *